Lid worden

Hebt u belangstelling om eerst eens te komen kijken, maak dan een afspraak door een email te sturen naar de secretaris via "Contact". Vermeldt uw telefoonnummer, dan wordt u teruggebeld.

Om lid te worden van de Haagse Bowls worden de volgende stappen doorlopen:

1. Kennismaking. Via de secretaris of een lid van de vereniging maakt u een afspraak om kennis te maken. Dat gebeurt bij voorkeur tijdens de koffiepauze (rond 10.30 uur) op één van de speeldagen. U ontmoet dan leden van de kennismakingscommissie, die u wegwijs maken in het reilen en zeilen van Haagse Bowls. Ook andere leden zullen graag met u willen kennis maken. Na de pauze nodigt de kennismakingscommissie u uit om alvast te voelen hoe het is de bowls dicht bij de jack te rollen. Als u al bedreven bent in het bowls spel, dan is dit de kans om te merken hoe de bowls rollen op het kunstgrasveld. Na deze kennismaking stuurt de secretaris u een aanvraagformulier voor het lidmaatschap.

2. Voordracht. Nadat U met het aanvraagformulier aangeeft lid te willen worden, wordt U als aspirant-lid voorgedragen aan de leden. De leden hebben dan twee weken gelegenheid om te reageren op Uw a.s. lidmaatschap.

3. Aanmelding. Na die twee weken ontvangt U van de secretaris schriftelijk bericht over Uw aspirant lidmaatschap. Gewoonlijk is dit een bevestiging van Uw lidmaatschap en ontvangt U met dit bericht een aantal bijlagen zoals spelregels en statuten.

4. Lidmaatschap. Met de bevestiging van uw lidmaatschap wordt u verzocht het eenmalig entreegeld ad € 150 en de jaarcontributie ad € 185 te voldoen. Daarmee bent u lid van de vereniging en bent u van harte welkom om met de andere leden plezier te beleven aan het bowlsspel, waarbij u gebruik mag maken van de clubbowls.